pondelok 30. decembra 2013

Winner winner FIRMOO dinner!

Imagine that one day you wake up and FIRMOO store (global online optical store), which is getting to be more popular day by day asks you, if you are interested to cooperate with them by wearing their perfect glasses by your choice! If this sounds like a heaven to you, keep reading and you can win one free pair of glasses from www.firmoo.com!
 
Predstavte si, že sa jedného dňa sa zobudíte a firma FIRMOO (globálna online optika), ktorá je v poslednej dobe v akomsi rozmachu, vás osloví, či by ste náhodou nechceli nafotiť seba v ich superských okuliaroch. Tak presne toto sa stalo mne a teraz vám idem poradiť, ako sa to môže stať aj vám..


EN
I told to myself, illa.. choose finally something you don´t have at home yet.. so I replaced my square glasses to this vintage model I like very much! They arrived within 7 days what is really great success for the online store.. I´m pretty impressed by the quality and flexibility as well!
If you don´t like them, don´t worry! You will surely choose some on their website www.firmoo.com ... they have really great choice and here are some of my favourites..:
 



And the best part is, if you have blog, you can use this link to inform yourself about the FIRMOO free glasses programm and get one FOR FREE! inform yourself here: www.Firmoo.com/free-glasses.html
If you don´t have blog, don´t make panic! You can still win my FIRMOO GIVEAWAY to win $30 voucher for one of glasses of your choice! The GIVEAWAY will be opened SOON, so don´t forget to follow me to have newest information how to win!
Meanwhile take care, happy new year and choose which firmoo glasses you love the most!
 
 
 
 SK
Povedala som si totiž, že nemusím mať všetky okuliare hranaté a ,,na jedno kopyto“. Kupodivu mi prišli do 7 dní a som z nich nadšená. Sú celkom flexibilné a hodia sa aj môjmu otcovi (už ich chcel vymeniť za šňupací tabak ale nedala som sa zlomiť).
Ak sa vám tamtie okuliare na mne  nepáčia, nenechajte sa zmiasť! Majú ich ešte oveľa oveľa viac  a všetky z nich chcem! Určite si vyberiete aj Vy, tu máte niekoľko mojich odporúčaní:
 
Na stránke www.Firmoo.com  si samozrejme môžete vybrať podľa vlastného výberu!
No a čo je najlepšie, ak máte blog, môžete sa zapojiť do kooperácie a získať prvý pár testovacích okuliarov úplne ZADARMO!!
Využite tento link a informujte sa: www.Firmoo.com/free-glasses.html
No a pre tých, ktorí blog nemajú, je tu ešte jedna cesta, ako získať okuliare zadáča.
FIRMOO GIVEAWAY (voucher v hodnote 30 dolárov na okuliare ľubovoľného výberu) spustím už v najbližších dňoch! Preto sledujte, lajkujte a followujte! Všetky podmienky budú uvedené v ďalšom poste (a bude to extrémne jednoduché, sľubujem).
Zatiaľ sa majte a vyberajte!
 

 

4 komentáre:

  1. Hello dear. Great post, very beautiful look in this glasses, so stylish! Love your makeup. Would you like to follow each other? I am your new follower in gfc # 51, I also follow you in bloglovin. Hope you will visit my blog and follow me back
    Happy New Year!
    Olga
    http://impromp-two.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vezrajú superské, to nie je čierna farba, že? Ak áno, tak veeľmi zaujímavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Good post ;)
    You are amazing !
    Kisses <3

    http://www.theladyjersey.com
    http://www.theladyjersey.com
    http://www.theladyjersey.com
    http://www.theladyjersey.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. It looks good on you. The glassesframe integrates with the shape of your face.
    we want to work with you to promote our products: Jupitoo Glasses
    How can I contact you?

    OdpovedaťOdstrániť